lunes, 27 de febrero de 2012

Reflexions Vídeos



Reflexions dels vídeos:


1- Tecnologia o metodologia?

Aquest video ens sugereix si avui dia, a una escola on el més habitual és trobar-nos ordinadors, pissarres digitals, canons, etc. Podriem presindir d'aquets en el món de l'educació, es a dir, la tecnologia és necessària per ensenyar o també es important el mètode d'estudi del professor ? O un professor que fa vint anys que és mort , pot exercir de docent igualment avui dia? Jo crec que si , però amb l'ajut de les noves tecnologies.


2- Suport tècnic :

Ens fa veure que desde un principi tot va evulucionant i que per tant, cal adaptar-se aquets canvis. Ens dona a entendre que les coses noves costen d'entendre en un principi però que per a aquest procés de formació sempre es necessària la figura del mentor. La vida va canviant i nosaltres per seguir el seu ritme i millorar la seva calitat cal un procés de formació permanent.


3- Autosuficients :

El món educatiu està sofrint canvis amb l'aparició de la tecnologia com a suport i millora de l'ensenyament.
Un dels més significatius és que el rol de professor ha canviat. El professor ara és qui guia i orienta a l'alumne. Amb l'ajut del ordinadors i internet pot apendre d'allò que ell troba i que considera important., per tant, l'autoaprenentatge és una nova disiplina a l'escola. Tot això desperta una motivació a l'alumnat que fa que el seu aprenentatge millori.

4- Digitals learners:

5- Dispositius de última generació :

Avui dia només és tecnologia? Li Donem molta importància i començem a abandonar les coses tradicionals com ara els llibres que s'empre estaran presents pero no amb la mateixa importància. No em de deixar de pensar que la tecnologia es un ''suport'' i dòna gran motivació però no és necessària per a tot.

6- SEE-DO:

'' Fan el que veuen'' . Una forma d'aprenentatge és l'imitació. Molts nens i nenes aprenen del que veuen així potser ens hauriem de planteijar el què i el com fem les coses amb nens al davant i més si ens dediquem a l'educació.


No hay comentarios:

Publicar un comentario